Garantievoorwaarden

Op Refurbished.be koop je met zekerheid een refurbished smartphone, tablet of laptop standaard met 3 jaar garantie met haal- en brengservice.

Hardware garantie
Je refurbished product koop je standaard met 3 jaar met haal- en brengservice, op de hardware met uitzondering van slijtage gevoelige onderdelen zoals de glasplaat, batterij en adapter. Daarnaast zijn vocht-, val- en stootschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade uitgesloten van garantie. Daarnaast zijn defecten voortkomend uit reparatie bij derden zonder onze toestemming ook uitgesloten van garantie. Buiten garantie zijn kosten voor herinstalleren van software en verzending van reparatie niet gedekt. Indien de batterij binnen 12 maanden na levering niet goed functioneert wordt deze gratis door ons vervangen.

Procedure bij defecten
Als je onverhoopt een defect hebt binnen de garantie kun je (kosteloos) je bestelling retourneren aan ons reparatiecentrum waarna wij je defecte product repareren of vervangen. Klik hier om verder te gaan naar het aanmeldproces.

Uitzonderingen
3 jaar garantie op hardware is alleen van toepassing op refurbished producten met een aankoopdatum vanaf 1 januari 2018. Voor producten die zijn aangekocht voor deze datum blijven de eerdere garantievoorwaarden van toepassing.

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Je kan je vast voorstellen dat bepaalde producten niet kunnen worden teruggestuurd.

  • Screenprotectors, welke al geplaatst zijn op het apparaat.