1
Selecteer kleur
Goud
Rood
Blauw
2
Selecteer kastmaat
40mm
44mm
3
Selecteer uiterlijk
€ 270
Redelijk
4
Beste keuze

Refurbished door: Supreme Mobile

Accessoires: Kabel & lader inbegrepen

€ 270 € 629
-57%
Morgen gratis geleverd
3 jaar garantie
Achteraf betalen
  • Hulp bij je bestelling? Wij helpen graag.
  • Bij elke bestelling planten wij een boom.
  • Uitgebreid getest op 50+ punten.

Omschrijving Apple Watch Series 6 | 44mm | Aluminium Case Blauw | Blauw sportbandje | GPS | WiFi

De Apple Watch Series 6 met het blauwe sportbandje lijkt qua design op de Series 5. Er zijn verschillende nieuwe features doorgevoerd op deze Apple Watch, waaronder de saturatiemeter en de electrocardiogram functie. Met de saturatiemeter meet je het zuurstofgehalte in je bloed, waardoor de Apple een nauwkeurige meting kan afgeven van jouw conditie en stressgehalte. Is je stressgehalte te hoog? Dan zorgt deze Apple Watch ervoor dat je door middel van ademhalingsoefeningen minder gestrest raakt. De electrocardiogram functie is in staat om een hartfilmpje te maken door je hartslag te meten met de elektrische hartslagsensor. Daarnaast is deze Apple Watch ook geschikt om je slaap te meten. Houdt hem dus gerust om in je slaap voor een nauwkeurige slaapmeting.

Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 centimeter. Om Apple Watch te gebruiken heb je minimaal een iPhone 6S of nieuwer nodig met iOS 14 of nieuwer.

De Apple Watch wordt zonder oplader geleverd. Wil je de Apple Watch Series 6 opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je iPhone of bestel een extra oplader bij deze Apple Watch.

Precies wat je zoekt, omdat...
Je het belangrijk vindt om op ieder moment de tijd of jouw belangrijkste instellingen te checken. De Apple Watch Series 6 maakt dit mogelijk door het always-on display.
Je behoefte hebt aan inzichten in de conditie van je hartslag en graag een hartfilmpje wilt maken met de speciale elektrocardiogram functie.
Je vaak oproepen op je iPhone mist. Met de Apple Watch Series 6 zie je altijd wanneer je gebeld wordt en kan je een oproep ook gemakkelijk beantwoorden.

Misschien is een andere variant beter wanneer…
Je niet in het bezit bent van een iPhone 6s of nieuwer. Je hebt IOS 14 of hoger nodig voor een optimale verbinding.
Je het niet fijn vindt om een scherm te hebben dat op ieder moment van de dag verlicht is. In dat geval adviseren we je een Apple Watch 4 variant of lager.

Ons advies
Met de Apple Watch Series 6 ben je verzekerd van een toekomstbestendige smartwatch. Met de nieuwe mogelijkheden als de ingebouwde slaapmeter, het nauwkeurige inzicht in je conditie met de saturatiemeter en de mogelijkheid om je hartslag te meten heeft deze Apple Watch heel wat te bieden. De Apple Watch Series 6 werkt sneller dan zijn voorgangers, is erg gebruiksvriendelijk en het scherm is helderder dan ooit.

Twijfel je nog?
Geen probleem! Onze technische specialisten zitten dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ze altijd een berichtje sturen via onze social media kanalen.

Refurbished, wat is dat precies?
Hoge kwaliteit refurbished producten verdienen een tweede leven. Wij staan voor een duurzame samenleving en onze bijdrage hieraan is het hergebruik van producten die nog jaren meegaan zoals deze Apple Watch Series 5. Met onze drie jaar garantie die standaard bij elk product zit, ben je verzekerd van de best mogelijke kwaliteit! De eerste stap naar een groene toekomst hebben wij gezet, zetten wij de volgende stap samen?

Specificaties

Scherm 44mm
Kleur Blauw
Mobiel internet Nee
WiFi Ja
Besturingsysteem WatchOS
Model Apple Watch Series 6
Hoogte 44mm
Breedte 38mm
Lengte 10.7mm
Gewicht 36.5g
Apple Watch Series 6 | 44mm | Aluminium Case Blauw | Blauw sportbandje | GPS | WiFi
€ 270